Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Арбитраж, 10 января 2024, вопрос №99872

как платить налоги занимаясь p2p арбитражем

занимаюсь p2p арбитражем, подскажите как мне платить налоги имея все квитанции о купли продажи цифрового актива

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександре!

    Вам треба зареєструвати ФОП, бажано 3 групи на спрощенній системі оподаткування та працювати за договором комісії. Це дасть Вам можливість легалізувати свій бізнес р2р та мінімізувати виплати за нього державі.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Александр Клиент 3 месяца назад

      А что мне делать с КВЭДами ? и как лучше оформиться если мои обороты не вписываются в обороты ФОП

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        З усього є вихід.

        Ваш головний КВЕД 6399.

        Обертів тут вистачить за будь яких обставин, оскільки податки утримуються саме з Вашого доходу. Крім того, є нюанси, за яких можна розширити і наявні можливості щодо вказаних в законі обмежень.

        Взагалі ця тема делікатна і не розрахована на публічне обговорення. Починаючи з того, що оподаткування р2р взагалі поки що не визначено у Податковому кодексі України. Є тільки різні законопроекти з цього питання, які навіть не винесені на обговорення у Верховну Раду.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України