Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Арбитраж, 06 сентября 2023, вопрос №91951

чи можливо покарати людину

Доброго вечора,мені попавля погана людина в мене є свій канал я хотів щоб мені він перегоняв людей з тіктоку в телеграм,але він мені накрутив ботів,я не зрозумів що це боти і оплатив йому роботу!
Це якось можно наказати по закону?

Ответы юристов (1)

    Турчин Ярослав Александрович

    Вітаю Вас, Олег!

    Яким чином здійснювалась оплата за виконану роботу?!

    Якщо з картки на картку фізичної особи, то можна звернутись до суду з позовом про стягнення безпідставно отриманих коштів (ст. 1212 Цивільного кодексу України, безпідставне збагачення).

    Оскільки угода між Вами не укладалася, здійснити контроль якості і належності виконання домовленостей не видається за можливе, як власне і ідентифікувати особу виконавця, якщо він не приймав оплату на офіційний рахунок чи не анонімізовану \ підставну банківську картку.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України