Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 17 августа 2023, вопрос №90266

Чи вважається це шахрайством?

Добрый день, недавно на сайте по поиску работы нашла вакансию "Переводчик на сайте знакомств". Паспорт не просят. Суть в том, что нужно писать разным мужчинам от лица девушки, которая дала на это согласие. Я вот думаю... разрешено ли это? И если устроиться, то что может грозить таким "переводчикам"? Мужчины знают, что при регистрации и за написание сообщений надо платить. Сайт уведомляет об этом. Но они платят за общение с девушкой на фото, а не с переводчиком, которого девушка поставила вместо себя, чтобы отвечать на сообщения мужчинам

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Ольга!

    Робота дуже сумнівна за визначенням, тому можна чекати все, що завгодно, в тому числі, невиплату обіцяних грошей. Умови оплати повинні бути більш чіткими і визначеними письмово.

    За потреби звертайтесь! Постараюсь допомогти.

    Богачевська Ольга Дмитрівна

    Доброго дня.

    Те, що це сумнівна робота то це точно. Невиплата Вам грошей за пророблену роботу можливо щей як, адже все це усні домовленості між Вами та із замовником, який хоче щоб Ви виконали дану роботу. Ніяким чином ви потім не підтвердите те, що Ви працювали для виплати Вам грошей.

    При винекненні додаткових питань звертайтеся.

    Босак Назар Орестович

    Доброго вечора. В Кодексі України про адміністративні правопорушення є стаття наступного змісту.

    Стаття 181-1. Заняття проституцією

    Заняття проституцією -

    тягне за собою попередження або накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, -

    тягнуть за собою накладення штрафу від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    На практиці за цією статтею притягують до адмінвідповідальності проституток як осіб, які займаються незаконним промислом. Клієнтів проституток за цією статтею не притягують до адміністративної відповідальності.

    Ви можете звертатись до мене для надання різних додаткових правничих послуг з даного чи інших питань. Я можу надати Вам детальну юридичну консультацію, написати тексти правничих документів, попрацювати по Ваших відносинах з органами державної влади, в тому числі судово-правоохоронними органами тощо.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України