Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Административное право, 06 января 2023, вопрос №78086

Сиділа в інтернеті вискочило смс по відомлення від МВС про штраф у розмірі 750 грн за те,що були заблоковані при частому перегляді порнофайлів ст 301 кку якщо не внесете кошти протягом 6 годин всі дані ваші будуть переслані вашим контактам в телефоні і дані передані в прокуратуру. І номер телефону був на який скинути кошти треба було 0501942072 Що це ?

Сиділа в інтернеті вискочило смс повідомлення від МВС про штраф у розмірі 750 грн за те,що були заблоковані при частому перегляді порнофайлів ст 301 кку протягом 6 годин треба оплатити кошти на вказаний номер щоб зняти розблокування типу і щоб дані мої не були передані в прокуратуру.
Що це ?

Ответы юристов (4)

    Адвокат Евгений Александрович

    Добрый вечер!

    Это один из способов и формы мошенничества.

    Поэтому, рекомендую:

    1) не обращайте на их сообщение свое внимание;

    2) подайте в электронном виде заявление в киберполицию для проведения проверки и принятия мер реагирования:

    https://m.facebook.com/100069027285973/

    https://t.me/CyberpolUA

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня!

    Це звичайне щахрайство!

    Не звертайте уваги.

    Виникнуть додаткові питання, тисніть кнопку "звернутись" біля мого фото. Охоче на них відповім.

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Це шахрайство і просто не звертайте уваги.

    Всього доброго. Якщо консультація була корисною, натискайте галочку внизу фотографії профіля та залишайте відгук!

    Босак Назар Орестович

    Доброго Вам вечора. Такі випадки шахрайства зараз поширені. Не звертайте на такі повідомлення уваги. Якщо вони надішлють Вашим знайомим повідомлення з негативними ганьблячими відомостями про Вас, то Ви можете звернутись до Кіберполіції України.

    Ви можете звертатись до мене для надання різноманітних додаткових правничих послуг з цього чи інших питань. Я можу надати Вам детальну юридичну консультацію з цілим рядом різних правових послуг, написати тексти юридичних документів тощо.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України