Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Социальное обеспечение, 15 июля 2022, вопрос №69393

Я сирота и мне не платят социальную стипендию

Учусь на бюджете в университете, так как сирота. Получал на первом курсе социальную стипендию и как мне объясняли : нужно просто вовремя закрывать предметы. В итоге в конце года прислали список, в который я не попал и перестали выплачивать стипендию.Хотя академической задолженности у меня нет.

Ответы юристов (2)

    Кузьменко Богдан  Сергійович

    Добрый день, в данном случае нужна полная консультация в ходе которой будет разработан определённый алгоритм действий, обращайтесь индивидуально через кнопку "Звернутися

    Корнійчук Євген Іванович

    Вітаю

    Соціальна стипендія в обов'язковому порядку виплачується студентам , які за результатами навчального семестру не мають академічної заборгованості*, незадовільних результатів навчання, включені до рейтингу.

    * протягом навчального семестру до початку поточного семестрового контролю, визначеного навчальним планом, особа з будь-якого навчального предмета (дисципліни) набрала менше балів, ніж визначена у навчальному закладі межа незадовільного навчання;під час семестрового контролю з будь-якого навчального предмета (дисципліни) особа отримала менше балів, ніж визначена у навчальному закладі межа незадовільного навчання.

    Зверніться до комісії з питанням про поновлення соціальної стипендії. Також раджу звернутися на урядову горячу лінію за номером 1545.

    Якщо питання не буде вирішено вимагаєте у комісії письмової відповіді з якої причини вас позбавили соціальної стипендії для подальшого оскарження в судовому порядку.

    Якщо консультація була корисною ставте лайк, залиште відгук у мойому профілі.

    Для більш детальної консультації натискайте кнопку звернутися.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України