Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Административное право, 02 апреля 2024, вопрос №104751

Як продати землю, щоб погасити борг при адмінпровадженні?

Чоловік учасник АТо програв суд і має адмінку і штраф 250 тис грн, арешт на майно накладено.Суд він не відвідував, рішення ухвалено без нього, апеляцію не прийняли. Ситуація трапилась 4 роки тому. Грошей погасити він не має, є ділянка землі під забудову яку він теж продати не може. Як діяти в цьому випадку?

Ответы юристов (4)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Це питання необхідно вирішувати з державним виконавцем.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня!

    Це визначається працівником ДВС України.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Давидко Ігор Анатолійович
    Давидко Ігор Анатолійович месяц назад

    Юрист, г. Сумы, 30 лет опыта

    Якщо він не має доходів виконавче провадження закривається з цієї причини, але може бути в будь-який момент відкрито знову, поки не повернеться борг. Ще є варіант визнання фізичної особи банкрутом.

    Иваненко Мария Владимировна
    Иваненко Мария Владимировна месяц назад

    Адвокат, г. Киев, 27 лет опыта

    зверниться з заявою до виконавця з проханням виставити землю на продаж


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України