Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Медицинское право, 23 февраля 2024, вопрос №102652

Кого потрібно повідомляти військовослужбовцю при стаціонарному лікуванні у відпустці

Доброго дня!
Під час проходження військової служби військовий захворів на туберкульоз легень. Зараз перебуває у відпустці, лікарі рекомендують стаціонарне лікування яке може тривати близько 3 місяців.
При прибутті у відпустку відмітився у ТЦК та СП, кого військовий повинен повідомити, що він буде на стаціонарному лікуванні? І яким чином здійснити це повідомлення?

Ответы юристов (3)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Необхідно повідомити безпосереднього командира.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Георгію!

    При перебуванні у відпустці, при погіршенні стану здоров’я потрібно звернутись за направленням до ТЦК та СП або до територіального відділу ВСП, як також повідомити командира.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Мамай Ірина Євгеніївна

    ВІтаю,

    всіх повідомляйте - ТЦК та СП та обов'язково - командира, щоб не виявилось потім, що вас поставили в СЗЧ і без виплат.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України