Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 03 травня 2024, питання №107510

Щодо бронювання працівника підприємством

Вітання! Маючи на руках приписне (офіцер запасу) та працюючи на підприємстві що має можливість забронювати мене! Яким чином здійснити таке бронювання підприємством?

Проблема в тому, що в моєму розумінні, щоб подати на бронювання, потрібно мати військовий квиток, а щоб його отримати потрібно піти й оновити дані в ТЦК (зявившись туди, не маючи броні можуть мобілізувати)

Як податись на бронь, щоб не мобілізували звісно?

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Андрію!

    Шанси практично дорівнюють нулю. Єдине, що Вам може допомогти - це лист від роботодавця до ТЦК, але й в даному випадку не надам гарантії, що це спрацює.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Андрій Клієнт 14 днів тому

      А якщо подати на бронь з приписним, можливо вони забронюють і тоді вже йти в ТЦК

      Або подавати мене в списках на бронь від роботодавця та приходити до них з копією листа, що я поданий на бронь і очікую підтвердження

      • Айвазян Юрий Климентьевич
        А якщо подати на бронь з приписним, можливо вони забронюють і тоді вже йти в ТЦК

        Роботодавець не подасть Вас у списках на бронювання з нечинним ВОД. До того ж бронюванню підялгають військовозобов'язані, а приписне - це документ призовника.

        Або подавати мене в списках на бронь від роботодавця та приходити до них з копією листа, що я поданий на бронь і очікую підтвердження.

        Роботодавець не подасть Вас на бронювання з приписним, оскільки понесе за це відповідальність.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України