Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 11 січня 2024, питання №99946

Чи можна в законному порядку, подати пакет документів до ТЦК та СП, через Орган Місцевого Самоврядування, а орган місцевого самоврядування самостійно передасть до ТЦК та СП та зареєструє документи відносно відстрочки. Передача документів до ТЦК та реєстрація, через орган місцевого самоврядування ???

Чи можна в законному порядку, подати пакет документів до ТЦК та СП, через Орган Місцевого Самоврядування, а орган місцевого самоврядування самостійно передасть до ТЦК та СП та зареєструє документи, відносно відстрочки. Оскільки ТЦК та СП не хоче реєструвати документи . А через пошту не приймають ???

Відповіді юристів (5)

    Богун Сергій Павлович

    Не можна. Це не передбачено. Направляйте поштою з описом вкладення. Після цього направляйте запит щодо стану розгляду. Не подіє - пишіть скаргу до МО.

    • Володимир Клієнт 4 місяці тому

      ТЦК та СП, вони прийняли, але не зареєстрували посилаючись на те, що пакет документів, під час військового стану, або стану війни, надається тільки особисто, або через орган місцевого самоврядування заявником. Через пошту не приймають, оскільки є ймовірність підробки документів та звідки вони знають, хто це писав. Орган місцевого самоврядування займається теж мобілізаційними питаннями.

      • Богун Сергій Павлович

        Якщо прийняли - подайте запит щодо стану розгляду заяви.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, ні такого механізму не має.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Андрію!

    На жаль це неможливо. Будь які документи спрямовані за призначенням до ТЦК, подаються військовозобов'язаним у військомат персонально.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України