Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 24 жовтня 2023, питання №95441

Військова Лікарська Комісія (ВЛК)

Доброго дня!
Чи можна проходити Військова Лікарська Комісія (ВЛК) не за місцем прописки,а за місцем проживання?
Чи буде дійсний висновок, якщо визнають не придатним до військової служби?

Відповіді юристів (4)

    Богун Сергій Павлович

    Медичний огляд військовозобов’язаних проводиться за рішенням керівників ТЦК та СП ВЛК ТЦК та СП на збірних пунктах районних (міських) ТЦК та СП або за місцем провадження медичної практики у закладах охорони здоров’я комунальної або державної форми власності лікарями, які включаються до складу ВЛК ТЦК та СП.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Ви маєте проходити ВЛК за напраленням того ТЦК, де Ви перебуваєте на військовому обліку.Тому якщо Ви перебуваєте на військовому обліку за місцем проживання, спробуйте отримати направлення на ВЛК.

    Успіхів. Всього доброго!

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Олександре!

    Ви повинні проходити ВЛК відповідно до направлення ТЦК та СП, в якому стоїте на військовому обліку.

    З повагою, адвокат Айвазян!

    Дерій Владислав Олегович

    Доброго дня!

    Як правило ВЛК проходять за направленням керівника ТЦК в якому військовозобов'язані стоять на військовому обліку. Вам повинні видати довідку на руки. Якщо районна ВЛК визнає Вас непридатним до військової служби з виключенням з військового обліку, то дане рішення повинно бути підтверджене в Центральній ВЛК. Після підтвердження воно дійсне для пред'явлення в будь-якому ТЦК.

    З повагою, юрист Дерій В.О.!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України