Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 02 вересня 2023, питання №91493

Як саме ТЦК шукає військовозобов'язаного студента після відрахування?

Доброго вечору!
Ситуація наступна: Подав документи до ВНЗ онлайн, тому що я з іншого міста. Зарахували. Перед навчанням зрозумів, що не зможу цього року навчатись, тому повідомив про це ВНЗ. В Деканаті попросили написати заяву на відрахування по власному бажанню.
По закону Університет повинет повідомити ТЦК про зарахування та відрахування не пізніше як за сім днів.
Питання: якщо після відрахування ВНЗ передасть мої дані в ТЦК, то чи можуть мене шукати, якщо я з іншого міста і не стою на обліку у місті де подавав документи на вступ? Чи співпрацюють ТЦК з різних міст між собою?
Варно перейматись по цьому питанню?
Спасибі!

Відповіді юристів (2)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, ні хто вас шукати не буде.

    • Тарас Клієнт 8 місяців тому

      Якщо не важко, то поясніть - чому? Буду Дуже Вдячний!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України