Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 02 серпня 2023, питання №89373

Чи можна написати рапорт про не готовність до бойових дій

Зараз знаходюсь на еавчані чи можна написати рапорт про не готовність до брйових дій щоб не відправили стриляти а наприклад щось інше на гос обеспечении нам подсказали шо так можна но нічого не пояснили

Відповіді юристів (4)

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, так подайте рапорт про ваш психологічний стан. Звертайтесь до командування.

    Для детальної консультації натискайте кнопку звернутися.

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Руслане!

    Ви можете, звичайно, і написати такий рапорт, але це не звільняє Вас від обов'язку виконувати накази. За невиконання наказу в умовах воєнного стану передбачена кримінальна відповідальність.

    Будуть нез'ясовані питання чи потреба продовжити розмову персонально, тисніть кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Карпенко Андрей Владимирович
    Карпенко Андрей Владимирович 9 місяців тому

    Адвокат, м. Київ, 25 років досвіду

    Вітаю!

    Я РАДЖУ ПИСАТИ РАПОРТ НА ПРОВЕДЕННЯ МЕДИЧНОГО ОБСТЕЖЕННЯ, З МЕТОЮ ВИЯВЛЕННЯ У ВАС ПСИХІЧНИХ РОЗЛАДІВ ТА ВИРІШЕННЯ ПИТАННЯ ПРО МОЖЛИВІСТЬ ПОДАЛЬШОГО ПРОХОДЖЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ.

    ТАКОЖ ПАРАЛЕЛЬНО ДРУГИМ РАПОРТОМ ЗВЕРНІТЬСЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ.

    Готовий проконсультувати з Вашого питання більш детально - НАТИСНІТЬ ЗВЕРНУТИСЯ.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Рапорт про відмову може бути розцінений як кримінальне правопорушення. Раджу подавати рапорт про погіршення стану здоров'я та направлення на лікування.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України