Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Спадщина, 27 липня 2023, питання №89046

Скільки можна відсудити матеріальної компенсації за незаконне відчуження майна

На мене була спадщина який складався з будинку та прилеглими ділянками до нього. На момент смерті смерті дядька(нащадка ,2018) я був в Польщі з 2018 до 2022. В успадкованому будинку я був приписаний і згідно закону так як я не відмовлявся від спадщини протягом 6 місяців спадок прийняв. Але моя двоюрідна сестра(племінниця мого дядька) в період моєї відсутності якось оформила будинок на себе. Ми будинок відсудили( рішення суду звучало приблизно: скасування рішення суду за яким хату мою оформили на себе) Але якимось чином через декілька днів після рішення суду, мій будинок продається без мого відома(будинок був в задовільному стані в якому зробився капітальний ремонт) . Судові процеси ідуть , адвокат каже що суди повинні виграватися. Після їх виграшу яку суму можна відсудити з двоюрідної сестри ?

Відповіді юристів (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Дмитре!

    Не розумію, якщо у Вас є адвокат, то в чому проблема. Дотримуйтесь запропонованої ним тактики захисту Ваших прав.

    Натискайте кнопку "звернутись" біля мого фото. Постараюсь Вам допомогти!

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Складно давати об'єктивну оцінку ситуації без аналізу всіх моментів. Тим паче, у Вас є адвокат. Про суму взагалі говорити складно, оскільки справа тільки на етапі судів.

    Всього доброго! Якщо Ви хочете поспілкуватись індивідуально і випрацювати алгоритм дій, натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України