Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 11 липня 2023, питання №88186

Розлучення подружжя закордоном

Подружжя українців закордоном разом з дитиною. Вирішили розвестись. Дружина згодна аби дитина залишилася з батьком. В Україні проживає сверкруха, яка має довіреність на повне представництво батька в усіх інстанціях. Чи може суд розвести поддружжя без фактичного перебування батька в країні, і які документи потрібні, щоб суд залишив дитину (8років) з ним?

Відповіді юристів (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Артеме!

    Можу Вас розлучити за місяць без присутності в Україні та участі в судовому засідання,. Фактично виконаю роботу під ключ. Для того буде треба лише укласти зі мною договір про надання правової допомоги.

    Для продовження розмови у персональному форматі, натисніть кнопку "звернутись" біля мого фото. Охоче Вам допоможу.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Артеме!

    Так, суд може Вас розлучити без присутності в Україні. Якщо Ви хочете, аби суд залишив дитину з ним, це треба просити в позовній заяві. Готовий Вам допомогти.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України