Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 02 квітня 2023, питання №83294

Як підтвердити судимість

Доброго дня. Прошу Вашої консультації.
У 2000 році був засуджений до позбавлення волі у Херсонському суді. Згідно Витягу з інформаційно-аналітичної системи ”Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості” у мене немає незнятої чи непогашеної судимості. Яким чином зараз я можу отримати підтвердження ціеї судимості для військомату? Копію вироку можу отримати лишу в тому суді де розглядалася справа? в іншому місті отримати не зможу? Потрібна копія вироку суду першої інстанції чи апеляційного (по опеляції був змінений вирок)? Проживаю зараз в іншому місті, та й суди у Херсоні не працюють зараз! І взагалі якщо судимість погашена то з військового обліку знімають чи потрібно щоб була непогашена судимість? Підкажіть будь ласка хто стикався та має достовірну інформацію.

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Олексію!

    Ви можете звернутись до канцелярії суду за отриманням копії вироку або до місця позбавлення волі, де проходили покарання.

    Виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку «звернутись» біля мого профілю. Радо на них відповім!

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.

    Олексій Клієнт рік тому

    Копію вироку можу отримати лишу в тому суді, в іншому місті отримати не зможу? Потрібна копія вироку суду першої інстанції чи апеляційного (по опеляції був змінений вирок)? Проживаю зараз в іншому місті, та й суди у Херсоні не працюють зараз! І взагалі якщо судимість погашена то з військового обліку знімають чи потрібно щоб була непогашена судимість? Підкажіть будь ласка хто стикався та має достовірну інформацію.

    • Айвазян Юрий Климентьевич
      Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

      Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

      Спілкуватися у чаті

      Територіальна підсудність деяких херсонаських судів зараз змінена, і треба зваертатись у ті суди, які визначив своїми постановати ВСУ. У такому випадку бажано отримати і вирок суду першої інстанції і рішення апеляційного суду.

      Якщо Ви були засуджені за тяжкий чи особливо тяжкий злочин, то погашення судимості для відстрочки ролі не грає.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України