Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 31 січня 2023, питання №79778

Отримання акту встановлення факту догляду

Добрий день. Хочу подати заяву на оформлення акту встановлення факту догляду за інвалідом 2 групи який є мені близьким родичем. Який перелік документів треба подавати обов'язково щоб не отримати відмову, і чи проводиться комісією перевірка місця проживання? Якщо ж перевірка все-таки відбувається, чи впливає на результат те, що по тій адресі живуть також і інші родичі?І що буде якщо при перевірці нас не застануть вдома, чи це впливає на результат схвалення акту?

Відповіді юристів (3)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Як можна відповісти на такі питання, якщо розроблення порядку видачу такого Акту покладено на ОМС?

    Уточнюйте ці питання безпосередньо в органі місцевого самоврядування або надайте прийнятий таким ОМС порядок видачі Актів встановлення факту здійснення догляду.

    Всього доброго! Якщо Ви хочете поспілкуватись індивідуально і випрацювати алгоритм дій, натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, для детальной консультації натискайте кнопку звернутися.

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич рік тому

    Адвокат, м. Миколаїв, 32 роки досвіду

    Спілкуватися у чаті

    Доброго дня, Андрію!

    Ось короткі відповіді на Ваше питання:

    Який перелік документів треба подавати обов'язково щоб не отримати відмову, і чи проводиться комісією перевірка місця проживання?

    Кожний орган місцевого самоврядування вирішує такі питання самостійн, схвалюючи з цього приводу відповідну постанову. Це стосується і вимог до необхідним документів. В будь якому разі Вам варто буде додати до заяви довідку ЛКК про постійний догляд, документи, що підтверджують родинні зв'язки та документи про інвалідність або хворобу.

    І так, комісія зазвичай виїхджає для перевірки на місце.

    Якщо ж перевірка все-таки відбувається, чи впливає на результат те, що по тій адресі живуть також і інші родичі?І

    За певних обставин це може мати значення!

    що буде якщо при перевірці нас не застануть вдома, чи це впливає на результат схвалення акту?

    Комісія попереджає замовника акту про свій прихід.

    Виникнуть додаткові питання, натискайте кнопку "звернутись" біля мого профілю. Охоче Вам допоможу!

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України