Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Захист прав споживачів, 14 вересня 2022, питання №72967

не повертають кошти за абонемент, куди звертатися?

21.01.2022 купили сину абонемент у Спорт Лайф. Договору вони не дали. В нас тiльки квитанцiя про оплату. Дитина не пiшла на заняття спортом та вiдвiдувати вже не буде. Грошi повертати ТОВ "Спорт Лайф" вiдмовляються, кажуть за умовами договору маэмо право не повертати кошти, але договiр дитинi не дали. Тодi як ми могли про це знати? Куди звертатися в такiй ситуацii, до полiцii? Дякую.

Відповіді юристів (1)

    Костюк Любовь Тарасовна
    Костюк Любовь Тарасовна рік тому

    Адвокат, м. Київ, 24 роки досвіду

    Доброго дня, якщо договору ви не підписували, то на підставі чого вони отримували у вас грошу. Якщо ви підписали, але вам його не надали, то потрібно витребувати у них договір,і дивитися умови. Поліція вам не допоможе, тут немає складу кримінального правопорушення. Вам потрібно звертатися до Держпродспоживслужби зі скаргою, але для початку треба розуміти чи був договір. Спорт Лайф підписує договори, але як було в вашому випадку не зрозуміло.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України