Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Трудове право, 19 грудня 2021, питання №53374

Трудоустройство з судимостью

У меня условная судимость по статье 185ч2 на 1 год, я закончил учится у меня осталось 4 месяца, могу ли я устроиться офециально в АТБ?

Відповіді юристів (2)

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 2 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

    Здравствуйте!

    Судимость не означает запрет на трудоустройство.

    Трудоустройство - это Ваше право.

    Для трудоустройстве официально в АТБ, Вам в первую очередь необходимо обратиться к работодателю.

    При наличии вопросов обращайтесь через Звернутися.

    Всего доброго!

    Удачи Вам!

    Тарасюк Віктор  Анатолійович
    Тарасюк Віктор Анатолійович 2 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 26 років досвіду

    Доброго дня! Щодо Вашого працевлаштування, влаштовуйтесь, маєте на це право. Рекомендую нікому не вказувати про судимість, після її погашення ви будете вважатись не судимим.

    Порахуйте самі строки погашення. Погашення судимості – настає автоматично (без будь-якого рішення) за збігом визначеного в законі строку (ст. 89 ККУ) після фактично відбутого покарання, але за умови, що особа протягом такого ж строку не вчинить нового злочину.Погашення судимості означає, що судимість особи втратила своє правове значення і така особа в подальшому не може зазнавати правообмежень кримінально-правового і загальноправового характеру.

    Будуть питання, звертайтесь. Щасти!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України