Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 14 декабря 2021, вопрос №53117

незаконне влаштування сміттєзвалища біля житлового будинку

Доброго дня! Таке питання: ми проживаємо в Київській області, на дачному коперативі. Тут, навпроти нас уже 3 роки влаштовано сміттєзвалище(без будь-яких документів, просто самовільно). Директор садівничого масиву да голова селищної ради ухиляються від виконування своїх обов'язків і ніхто нічого не вирішує. Проблема в тому, що це знаходиться від нашого житвого будинку - за 10 метрів + це не просто смітник а об'єкт, на якому це сміття фасують(скло\папір\пластик) - що створює постійний шум та галас.
Директор садівничого масиву за 3 роки не надав нам жодного актуального документа, який би дозволяв встановлення сміттєзвалища тут. Пояснюють нам тим, що це земля селищної ради і контори(місцевого управління). Селищна рада виїжджала на це місце "ознайомитись" вже 4 рази + дали виписку про те що вони "рекомендують перенести її та радять НАМ шукати місце для цього". Після прохання надати документ, в якому описано що вони відмовляються брати участь - поступила усна відмова. Також було проведено ВИКОНКОМ в селищній раді на якому ми було присутні. Там, якщо коротко сказали що: з законом вони згодні і вирішать це питання за рік. Через рік нічого не сталось - ми писали ще одну заяву, безрезультатно.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України