Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Трудове право, 04 травня 2020, питання №18674

Как забрать трудовую?

Здравствуйте.29 апреля я уволилась по согласию сторон. В связи с коронавирусом мне предложили написать заявление, на получение трудовой по укр. почте. В заявлении я написала на какое отделение по какому адресу. 29 я получила компенсацию на карту в связи с увольнением. А вот трудовую жду до сих пор. Сегодня уже 4 мая. Телефон отдела кадров я не знаю. Связь могу поддерживать только с руководителем из-за которого и уволилась. Она мне не поможет! Что мне делать?

Відповіді юристів (2)

    Желтоухова Жанна

    Что мне делать?

    добрий день, з моменту звільнення пройшло 5 днів з них 3 дні вихідних, тому не потрібно панікувати, Ваша трудова скоріш за все просто ще не прийшла, якщо до п'ятниці не прийде, зверніться письмово до керівництва компанії, з вимогою переслати вам трудову книжку. номер телефону відділу кадрів вашого підприємства можна дізнатись у секретаря компанії, або в інтернеті.

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 4 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

    Здравствуйте!

    По Вашему вопросу:

    "Здравствуйте.29 апреля я уволилась по согласию сторон. В связи с коронавирусом мне предложили написать заявление, на получение трудовой по укр. почте. В заявлении я написала на какое отделение по какому адресу. 29 я получила компенсацию на карту в связи с увольнением. А вот трудовую жду до сих пор. Сегодня уже 4 мая. Телефон отдела кадров я не знаю. Связь могу поддерживать только с руководителем из-за которого и уволилась. Она мне не поможет! Что мне делать"?

    - Рекомендую подать жалобу в Государственную инспекцию труда для проведения проверки и принятия мер реагирования и иск в суд.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України