Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Для бизнеса, 02 марта 2020, вопрос №12502

В какую группу по квед относят массаж?

Планирую снять место под массаж в парехмахерской какую групу открывать фоп? Могу ли я 1вую открыть?

Ответы юристов (1)

    Черніховський Назарій

    Доброго дня, Валентина. Діяльність перукарень у КВЕД належить до Класу 96.02. Надання послуг перукарнями та салонами краси.

    Цей клас включає

    • миття волосся, підрівнювання та підстригання, укладання, фарбування, тонування, завивання, розпрямлення волосся та подібні види послуг, що їх надають для чоловіків та жінок гоління та підрівнювання бороди масаж обличчя, манікюр і педикюр, макіяж тощо

    Для організації надання масажних послуг Вам потрібно обрати Клас 96.04. Діяльність із забезпечення фізичного комфорту.

    Цей клас включає:

    • діяльність турецьких лазень, саун і парових бань, соляріїв, салонів для зменшення ваги тіла та схуднення, масажних салонів тощо.

    Слід зазначити, що Клас 96.04 не включає медичний масаж і терапію.

    Відповідно до КВЕД медичний (лікувальний) масаж належить до Класу 86.90. Інша діяльність у сфері охорони здоров'я.

    Медичний (лікувальний) масаж можна здійснювати не в лікарнях і не лікарями, проте його слід здійснювати в клініках, які діють при фірмах, школах, будинках для осіб похилого віку та інших організаціях, що не є лікарнями, але мають власні консультаційні центри з місцями прийому пацієнтів.


    Ви можете обрати 1 групу платників єдиного податку, якщо ви не використовуєте працю найманих осіб, а ваш обсяг доходу протягом календарного року не перевищує 300 000 гривень.

    Якщо ж обсяг доходу перевищує 300 000 гривень, краще обрати 2 групу, де Ваш обсяг доходу протягом календарного року не має перевищувати 1 500 000 гривень.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України