Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 09 травня 2024, питання №108198

Що робити, якщо зупинила поліція за порушення ПДР і одразу повезла в ТЦК

Доброго дня. Чоловіка зупинила поліція за порушення ПДР. Одразу посадили в авто і відвезли до ТЦК. В ТЦК виписали повістку і не хотіли відпускати, хотіли везли сьогодні на ВЛК без додаткових документів, також додому за за карточкою лікарняної і виписками по попередніх хворобах не хотіли відпускати поки я не почала оперувати законами.
Чоловік мій проблемний, у нього психічні розлади, але на учот ми не ставали, бо тоді заборона водіння.
Тепер потрібно іти і проходити медогляд для ТЦК.
У нього на даний момент переломана щелепа.
Минулого літа він лежав і лікарні після суїциду.
На які фактори завтра ставити акцент, щоб ВЛК його прийняла не природним? Виписки по суїциду ж, виписки по щелепі є.
Заздалегідь дякую.

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Юрію!

    Більш всьго ставте акцент на психічний розлад в чоловіка. Головне аби були медичні документи. За ятаких обставин, як Ви виклали, його повинні направити на обстеження до ПНД.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України