Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 07 травня 2024, питання №107931

Відстрочка від мобілізації (навчання)

Добрий день, якщо я навчався з 2019 по 2021 рік в приватному університеті, який прикріплений до університету в Польщі. Я отримав диплом бакалавра польського зразка, але він не нострифікований в нас в Україні. Чи можу я знову поступити в Український вищий заклад і отримати відстрочку від мобілізації? Чи ця освіта вже якось рахується в ТЦК що я десь вчився? В дії цей диплом не з'являється.

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Романе!

    Ви можете перевірити інформацію про свої дипломи в ЄДЕБО. Якщо диплому й там немає, що, скорше за все, то тоді будете мати право на відстрочку.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України