Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 22 апреля 2024, вопрос №106373

Як замінити представника потерпілого юридичної особи ?

Як має звучати клопотання про заміну представника юридичної особи ? Це має бути клопотання про заміну чи про вступ у справу ? Замінити маю з працівниці підприємства на себе як на керівника.

Ответы юристов (3)

    Прокопець Олександр Васильович
    Прокопець Олександр Васильович 11 дней назад

    Адвокат, г. Киев, 23 года опыта

    Добрий день!

    Якщо я правильно зрозумів вихідні данні, то ніякі додаткові клопотання не потрібні. Просто на чергове засідання приходить новий представник з відповідними повноваженнями. Якщо це керівник, то діє без довіреності. Необхідно надати суду, копію наказу на директора та, наприклад відомостей з ЄЖДРПОУ, ну і звісно ж паспорт.

    Олександр Клиент 11 дней назад

    А якщо це подавати в електронному суді ? Довіреність на мене як керівника оформлена в самому електронному суді, проте справи кримінальної я не бачу в ньому. То потрібно подавати якесь клопотання про вступ чи заміну ? Чи спочатку потрібно написати клопотання щоб надали доступ до справи ?

    • Прокопець Олександр Васильович
      Прокопець Олександр Васильович 11 дней назад

      Адвокат, г. Киев, 23 года опыта

      Зараз точно не скажу, але, на скільки пам'ятаю, то треба зайти в ЕС юридичної особи і надати електронну довіреність керівнику по РНОКПП і тоді перейти до ЕС керівника (фізичної особи). Повинно все з'явитись.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України