Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 15 апреля 2024, вопрос №105630

Процедура продажу забудовником житла через еОселю

Доброго дня, шановні добродії.
А яка процедура продажу забудовником квартир через еОселю, якщо продавцем цих квартир має виступати Укрфінжитло?
Дякую.

Ответы юристов (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Анатолію!

    Це питання не до юристів, а до Укрфінжитла. Саме вони вирішують питання щодо порядку продажу житла через Е-Оселю в індівідуальному порядку.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Анатолій Клиент 15 дней назад

      Дякую. Пробував дзвонити з цього питання до Укрфінжитла, але у них на сайті є лише два номери телефонів, на яких відповідає бот-робот. У Вас немає телефону Укрфінжитла, за яким можливо отримати консультацію?

        • Анатолій Клиент 15 дней назад

          Гарно дякую. Але це той самий телефон із чат-роботом

          • Айвазян Юрий Климентьевич

            Там є електронна адреса, на яку Ви можете подати письмовий запит про надання інформації згідно із ЗУ "Про звернення громадян".


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України