Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Медицинское право, 11 марта 2024, вопрос №103485

Чи можу забрати свої документи з МСЕК ?

Доброго вечора , підскажіть будьласка . 8 .03.24 подали з чоловіком документи на МСЕК але там жах що відбувається просто , корупція і нагло в очі . Хотіла забрати з чоловіком документи але вони сказали що не можуть віддати , тобто висновку немає і документи ми не можемо забрати свої?

Ответы юристов (1)

    Давидко Ігор Анатолійович

    Документи, які Ви направили в будь-який орган, вже не Ваші, Ви самі їх туди направляли.

    Якщо Вам потрібно змінити щось у Ваших ініціативах - направляйте в цей орган інший документ - заяву про відкликання головного документу і прохання залишити її без розгляду.

    В більшості випадків таке прохання задовольняється, але ніякі документи не повертаються.

    Не задовольняються заяви про поверенння або залишення без розгляду в правоохоронні органи про вчинення кримінального правопорушення (за виключенням деяких приватно-правових), але це не Ваш випадок.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України