Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 09 березня 2024, питання №103383

На що впливає психологічний тест?

Добрий день.
Підкажіть: батько(50 р) пройшов ВЛК, по ньому визнали придатним, але типу є діагнози які дають обмеження на певні посади. Видали бойову повістку, збір в середу, сказали що на полігон, на навчання, а потім буде розподіл по частинах. Типу йому будуть давати посаду відповідно до діагнозів. ВЛК в нього зайняло півроку, бо коли служив строкову то лежав у госпіталі і був комісований, залишились деформації пальців на ногах(ревматоїдний артрит) тож його направляли до вузьких спеціалістів(ревматолог, гематолог) і це все зайняло час.
Також в понеділок треба з'явитись на тест(мабуть той що 200 питань?). Чи можуть людину визнати непридатною за цими тестами, чи якщо поїде на навчання то це ж треба нормативи мабуть по закінченню навчання. Якщо не виконує нормативи також непридатний?

Відповіді юристів (6)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Любов!

    Непридатною людину може визначити лише захворювання.

    В різних випадках буває по різному, якогось однозначного алгоритму дій по цьому питанню не існує. Все залежить від командира навчальної частини.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Любовь Клієнт 2 місяці тому

      Тобто якщо він фізично не потягне навантаження то вже командир буде надсилати якийсь документ назад на ВЛК?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Може бути й таке, що частина його поверне.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    На жаль, цей тест, це по суті формальність. Тому якщо батько пройшов ВЛК, він буде мобілізований, скоріше за все. Проте не факт, що його не повернуть із навчального центру після медичного огляду.

    З повагою!

    • Любовь Клієнт 2 місяці тому

      Тобто його можуть знов відправити до того ж військомату на інше влк якщо не тягнутиме навантаження?

      Просто я дивилась вакансії і багато посад потребують фіз.підготовки. А він алкозалежний+цигарки відповідно організм виснажено(

      • Кирда Вячеслав Володимирович

        Любове!

        Теоретично може бути все, що завгодно, неможливо передбачити.

        З повагою!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України