Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 05 березня 2024, питання №103182

Документи в тцк не в повному обсязі

Доброго дня. Подав в тцк документи, через місяць прийшов ответ. Вами було надано документи для отримання відсрочки не в повному обсязі, тому законні підстави для розгляду відповідними комісіями відсутні. Що робити далі?

Відповіді юристів (14)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Для відповіді на питання необхідно розуміти на якій підставі Ви хотіли отримати відстрочку.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Потрібно з'ясовувати, які саме документи Вами не було подано. Хоча думаю це буде зрозуміло і після аналізу Вашої ситуації юристом. Припускаю, що мова йде про абзац 11 частини першої статті 23.

    З повагою!

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня,Єгоре!

    У своєму питання Ви не вказуєте, на якій підставі Ви збирались отримати відстрочку, як також, яких саме документів з точки зору ТЦК не вистачає..

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Егор Клієнт 2 місяці тому

    ч1 абз 12 ст 23

    • Кирда Вячеслав Володимирович

      Не дуже велика різниця у порівнянні з абзацом 11. Так, доволі складна підстава для відстрочки, а тому потрібно аналізувати Вашу ситуацію детальніше.

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Добре, а про які документи йде мова?

    Егор Клієнт 2 місяці тому

    Копии 2 паспортов, мсек, акт про факт здіснення догляду, довідка , що проживаемо разом. Договір довічного утримання, свідотцтво про народження моє, сідоцтво про шляб мами с вітчимом. Инвалид вітчим.

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Мова йде про опікунство над недієздатною особою чи про щось інше? Абзац 12 великий:

      опікуни особи з інвалідністю, визнаної судом недієздатною; особи, зайняті постійним доглядом за особою з інвалідністю I групи; особи, зайняті постійним доглядом за особою з інвалідністю II групи або за особою, яка за висновком медико-соціальної експертної комісії або лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я потребує постійного догляду, у разі відсутності інших осіб, які можуть здійснювати такий догляд;

    • Кирда Вячеслав Володимирович

      Ще б бачити Вашу заяву про оформлення відстрочки. Так складно сказати. Та і взагалі такі питання в форматі смс не вирішити.

    Егор Клієнт 2 місяці тому

    Все завірено нотариально.

    Егор Клієнт 2 місяці тому

    зайняті постійним доглядом за особою з інвалідністю I групи

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Тоді у Вас є всі необхідні для відстрочки документи. Що саме бажає ще отримати ТЦК?

    Егор Клієнт 2 місяці тому

    Вами було надано документи для отримання відсрочки не в повному обсязі, тому законні підстави для розгляду відповідними комісіями відсутні. Это весь ответ.

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Це виглядає, як мінімум, смішно. Звичайно, треба оскаржувати! Або в обласний ТЦК, або ж в суд.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України