Адвокат Сівацький Андрій  Михайлович

Сівацький Андрій Михайлович

Адвокат, г. Новомосковск

Возраст: 47 лет 25 лет опыта На проекте 4 года
Всего консультаций: 1 Полезных консультаций: 0

нет отзывов

Основные специализации

О себе

Запрошуємо Вас відвідати заклад "Адвокат | Юридична Консультація | Сівацький Андрій" у місті Новомосковськ. Наш заклад - це сучасний establishment, який пропонує високоякісні правові послуги. Ми - команда досвідчених юристів, готових допомогти Вам у рішенні будь-яких юридичних питань.

Наші послуги доступні нашим клієнтам 24/7, оскільки наша мета - забезпечити Вам максимальний комфорт та задоволення від співпраці з нами.

Ми знаходимося за адресою: вулиця Паланочна, м. Новомосковськ, тому Ви можете легко знайти нас та отримати необхідну юридичну допомогу.

Ми маємо великий досвід у різних сферах права, що дозволяє нам запропонувати Вам кваліфіковану консультацію та забезпечити високу якість наших послуг. Ми пропонуємо широкий спектр послуг, включаючи адвокатську допомогу, правову консультацію, а також представництво в суді. Всі дії ми проводимо по закону, дотримуючись етичних норм та принципів.

Звертайтеся до нашого закладу "Адвокат | Юридична Консультація | Сівацький Андрій" у Новомосковську та отримуйте найкращі юридичні послуги від нашої досвідченої команди юристів. Наш заклад - це point of interest міста, до якого Ви можете звернутися з будь-якого питання та отримати професійну та якісну допомогу від наших фахівців.


Отзывы (всего 0)

Ваш отзыв будет первым.

проверено

Образование

СтранаУкраїна
ГородДнепр
ВУЗМАУП
ФакультетЮридичний
Год начала2000
Год выпуска2002